SEZNAM TERAPEVTOV –

vsa mesta za terapije so žal že zasedena

IZBERI TERAPEVTA ZA BREZPLAČNO TERAPIJO

LE OD 9.10.-13-10.2023

Iz seznama spodnjih terapevtov lahko izbiraš na katerega terapevta se želiš prijaviti za brezplačno psihoterapijo na dneve 2. Odprtega dneva psihoterapije. Terapevti imajo naveden podatek o smeri psihoterapije ali bodo na ta dan izvajali brezplačne terapije online ali v živo ter podatke o njihovi lokaciji prostorov (v primeru terapij v živo).

Ko izbereš svojega psihoterapevta, lahko za termin zaprosiš preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja pod navihkom PRIJAVI SE. V kolikor bo terapevt imel vse termine že zasedene, te bomo poskušali preusmeriti do terapevtov, ki so še prosti.

01. PETRA GROBELNIK

Dipl. psihoterapevtka znanosti, geštalt psihoterapevtka pod supervizijo, prejemnica certifikata za reflektivno in terapevtsko pisanje. Terapije na voljo v živo (Tomšičeva 3, Ljubljana) in online.

Razpisana tudi: Delavnica Najin popoldan drugačnega pogovora

Spletna stran: www.psihoterapija-grobelnik.si

02. DR. BRINA ORNIK

Geštalt psihoterapija, specializantka pod supervizijo. Terapije na voljo v živo (Tomšičeva 3, Ljubljana) ali online.

03. ANJA ERJAVEC

 Mag. biopsihologije, specializantka integrativne psihoterapije. Terapije na voljo v živo (Vodovodna cesta 99a, Ljubljana) ali online.

Razpisana tudi: Delavnica čuječnosti

Spletna stran: www.anjaerjavec.si

04. DR. ALJA STVARNIK

Univ.dipl.fil., spec. ZDT, zakonska in družinska terapevtka, relacijsko družinska terapija. Terapije na voljo v živo (Trg mladinskih delovnih brigad 14, Ljubljana) ali online.

Spletna stran: www.psihoterapevtske-storitve.si

05. Brigita CHUUYA jezeršek

Mag. zak. in druž. št. (terapevtska smer), zakonska in družinska terapevtka pod rednim supervizorstvom, smer relacijska družinska, sistemska terapija; doktorska kandidatka. Terapije na voljo online.

Spletna stran: https://brigitachuuya.si/

06. BRANKA STRNIŠA (BRST PSIHOLOGIJA)

Univ.dipl. psihologinja in psihoterapevtka specializirana v vedenjsko-kognitivni terapiji. Terapija na voljo v živo (Bleiweisova cesta 2, Kranj).

Razpisana tudi: Delavnica Krepitev samopodobe, ki jo bo vodila Kaja Strniša (v okviru Brst Psihologije)

Spletna stran: https://www.brstpsihologija.si/

07. MAJA KVARTIČ

Mag. zakonskih in družinskih študijev, specializantka sistemske psihoterapije pod supervizijo, enoletno izobraževanje iz terapije otrok in mladostnikov. Terapije na voljo v živo (Dunajska cesta 21) ali online.

08. TINA KASTELIC

Mednarodno certificirana integrativna psihoterapevtka (IIPA), smer: IP. Terapije na voljo online.

Spletna stran: www.naterapiji.si

09. MIRJAM ROJEC

Mag. psihologije, edukantka vedenjsko-kognitivne psihoterapije in certificirana terapevtka medicinske hipnoze. Obravnava na voljo online.

Spletna stran: www.pomirjam.se

10. Martina medved

Dipl.prav. (UN), mag. zak. in druž. štud., zakonska in družinska terapevtka, smer relacijska družinska (sistemska) terapija. Terapije na voljo v živo (Maribor) ali online.

Spletna stran: www.brlognasvetov.si

11. NEŽA ŠTULAR

Mag. psihologije, spec. integrativne psihoterapije. Terapije na voljo v živo (Cesta maršala Tita 86, Jesenice) ali online.

Spletna stran: https://www.psihoterapija-neznost.si/