Pojdi na seznam terapevtov, preglej seznam ter na spletni strani pod zavihkom PRIJAVI SE izpolni obrazec in navedi podatek pri katerem psihoterapevtu bi se rad naročil za brezplačno terapijo v tednu odvijanja projekta. Tako preprosto je!

Prijavi se lahko vsakdo, ki je nad 15. letom starosti. Klienti pod 15. letom potrebujejo soglasje njihovih skrbnikov, prav tako se morajo pozanimati ali izbrani terapevt izvaja psihoterapije z osebami pod 15. letom starosti.

V primeru odpovedi vse prosimo, da nam to čim prej sporočite preko kontaktnega obrazca. Tako boste dali nekomu drugemu priložnost, da se bo lahko udeležil izjemne priložnosti brezplačne terapije ali delavnice, za katere so na voljo omejena mesta.

Izpolni prijavni obrazec pod zavihkom PRIJAVI SE in napiši pri katerem terapevtu se mi rad prijavil na brezplačno terapijo. V čim krajšem možnem času vam bodo odgovoril ali ima še izbrani terapevt še kakšen prost termin. V primeru zasedenosti vas bomo poskušali preusmeriti do terapevtov, ki imajo še proste termine.

Seveda! Mladostniki so zelo lepo dobrodošli!

Želim dobiti termin za brezplačno terapijo?