brezplačne prijave na

SPREMLJEVALNE DOGODKE

10.10., na svetovni dan duševnega zdravja, bosta potekala tudi dva brezplačna dogodka – Predavanje: Kako mi psihoterapija lahko pomaga ter Delavnica metode reflektivnega pisanja. Izkoristi priložnost ter se prijavi!

TE ZANIMA? PREBERI NAPREJ!

ODLIČNA PRILOŽNOST

da se tokrat brezplačno prijaviš za enega izmed spremljevalnih dogodkov izkušenih psihoterapevtk, ki ponujata novo znanje in kreativen pristop.


PREDAVANJE : Kako mi psihoterapija lahko pomaga (10.10. ob 11.30)

Izkustveno predavanje je namenjeno vsem, ki se morda soočate s kakšnimi psihološkimi stiskami in niste prepričani, da je psihoterapija prava pot za vas, ste le radovedni kaj pravzaprav je psihoterapija, kako poteka in s kakšnimi izzivi pridejo ljudje na terapijo. Predavanje vam bo dalo informacije in izkušnjo o tem kaj je psihoterapija in kako lahko prav vam pomaga razrešiti in vas podpreti na vaši poti izzivov. Predavanje bo potekalo online, če se ga ne morete udeležiti vam posnetek posredujemo.

Predavanje vodi psihoterapevtka Anja Erjavec, mag. biopsihologije ter specializantka integrativne psihoterapije.

Prijave so možne preko spodnjega linka ali preko emaila: erjavec.anja@gmail.com 

DELAVNICA metode reflektivnega pisanja (10.10. ob 17-17.45)

Delavnica bo izkustvena in po potekala online. Pridruži se mi na delavnici, kjer se boš lahko spoznal z metodo pisanja na reflektiven in terapevtski način, ki ti lahko pomaga pri lajšanju številnih težavah (stresu, tesnobi, nizki samopodobi, žalovanju …) ter hkrati ponudi poglobitev ter spodbudi ustvarjalnost in življenjsko energijo

Delavnico vodi psihoterapevtka Petra Grobelnik, specializirana v geštalt psihoterapiji ter prejemnica angleškega certifikata za reflektivno in terapevtko pisanje.

Prijave so možne preko emaila: petra@psihoterapija-grobelnik.si